Decentralizirane enote

VLT® Decentral FCD 300 je frekvenčni pretvornik zasnovan za decentralizirano montažo. Pretvornik se lahko montira na konstrukcijo delovnega stroja/zid v bližini motorja – ali neposredno na motor. Decentralizirana zasnova zmanjšuje potrebo po centralnih elektro omarah, ki zavzemajo veliko prostora. Zmanjšana je tudi potreba po dolgih oklopljenih kablih za motor.

VLT® DriveMotor FCM 300 frekvenčni pretvornik in motor) z oznako VLT® FCM 300 je rešitev, ki združuje frekvenčni pretvornik serije VLT® in standardni motor visoke kvalitete v enem izdelku. Frekvenčni pretvornik je postavljen na mesto priključne doze motorja in ni višji od standardne priključne doze – ni niti širši niti daljši kot ohišje motorja. VLT® DriveMotor FCM 300 je na razpolago v različnih izvedbah, prilagojen tudi za zahtevne kupce.

VLT® Decentral FCD 302 Z novim VLT® FCD 302 decentralnim frekvenčnim pretvornikom smo dvignili nivo funkcionalnosti in zasnove oz. oblike decentraliziranih frekvenčnih pretvornikov. Postavili smo nove standarde zmogljivosti decentraliziranih enot, tudi pri krmiljenju PM motorjev.